Yetişkin eğitimlerimiz;
1) Temalı kurabiye,
2) Temel pastacılık,
3) Modelleme, figür eğitimi (başlangıç
seviyesi),
4) Klasik kurabiye ve turta yapımı
5) Şeker hamurundan çiçek yapımı,
6) Butik pastacılık,
7) Keskin kenar pasta yapımı
konu başlıklı olup bir veya iki günlük
olarak düzenlenmektedir. Aşağıda eğitim başlıkları ile ilgili detaylı bilgi
verilmiştir.
Yetişkin eğitim detayları:
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00
saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü
atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler
kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
2) Temel pastacılık eğitimi:
Pandispanyanın hazırlanışı, pastacı kremasının hazırlanması, pandispanyanın
katlandırılması, kremanın uygulanışı, ve pastanın süslenmesi.
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00 saatleri
arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü
atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler
kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
3) Modelleme, figür eğitimi (başlangıç
seviyesi): Modellemede kullanılacak şeker hamurunun hazırlanması ve seçilen
temaya uygun figür yapımı. Şeker hamuru ile straforun kaplanması ve
temaların strafora yerleştirilmesi.
Eğitim bir günlük olup 11:00-16:00
saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü
atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler
kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
4) Tatlı-tuzlu kurabiye ve turta yapımı : Tatlı
tuzlu kurabiye ve mevsim meyveleriyle turta yapımı hakkında bütün detaylar ve hazırlanışları.
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00
saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü
atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler
kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
5) Şeker hamurundan çiçek yapımı : 5
farklı çiçeğin çalışılacağı çiçek eğitimi iki farklı günde uygulanacaktır.
1. günde çiçek yapımına uygun şeker
hamurunun hazırlanması, renklendirilmesi, kır çiçekleri yapımında çiçek tohum,
yaprakların hazırlanması, gonca gül yapımı.
2.günde hazırlanan yaprakların
birleştirilerek tamamlanması ve son aşamada aranjman hazırlanması ve maket
üzerine yerleştirilmesi.
Eğitim iki günlük olup 11:00-16:00
saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü
atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler
kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
6) Butik pastacılık: Butik
pastacılıkta kullanılan özel kıvamlı kek ve pastacı kremanın hazırlanması.
Kaplanmak istenen şeker hamurunu renklendirilmesi. Kekin katlandırılması,
krema sıkma teknikleriyle pastacı kremasının döşenmesi ve şeker hamuruyla
kaplanması. Tasarım bölümünde ayıcık figürü, temaya uygun süsleme
ve son olarak şeker hamuru silikon kalıp ve modelleme ekipmanlarıyla
süslenmesi.
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00
saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder