16 Kasım 2015 Pazartesi

Yetişkin eğitim detayları

 
Yetişkin eğitimlerimiz;
 
1) Temalı kurabiye,
2) Temel pastacılık,
3) Modelleme, figür eğitimi (başlangıç seviyesi),
4) Klasik kurabiye ve turta yapımı
5) Şeker hamurundan çiçek yapımı,
6) Butik pastacılık,
7) Keskin kenar pasta yapımı
 
konu başlıklı olup bir veya iki günlük olarak düzenlenmektedir. Aşağıda eğitim başlıkları ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir.

 Yetişkin eğitim detayları:

 1) Temalı Kurabiye eğitimi: Kurabiye hamurunun hazırlanması, kalıplarla şekil verilerek pişirilmesi. İstenen renkte şeker hamurları hazırlanarak, pişen kurabiyelerin arzu edilen temalara göre süslenmesi. Hazırlanan kurabiyelerin paketlenmesi.
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir. 
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
2) Temel pastacılık eğitimi: Pandispanyanın hazırlanışı, pastacı kremasının hazırlanması, pandispanyanın katlandırılması, kremanın uygulanışı, ve pastanın süslenmesi. 
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir. 
itimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir. 
3) Modelleme, figür eğitimi (başlangıç seviyesi): Modellemede kullanılacak şeker hamurunun hazırlanması ve seçilen temaya uygun figür yapımı. Şeker hamuru ile straforun kaplanması ve temaların strafora yerleştirilmesi.
 
Eğitim bir günlük olup 11:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir. 
 
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır. Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
 
4) Tatlı-tuzlu kurabiye ve turta yapımı : Tatlı tuzlu kurabiye ve mevsim meyveleriyle turta yapımı hakkında bütün detaylar ve hazırlanışları.

Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır.  Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
5) Şeker hamurundan çiçek yapımı : 5 farklı çiçeğin çalışılacağı çiçek eğitimi iki farklı günde uygulanacaktır.
1. günde çiçek yapımına uygun şeker hamurunun hazırlanması, renklendirilmesi, kır çiçekleri yapımında çiçek tohum, yaprakların hazırlanması, gonca gül yapımı.
2.günde hazırlanan yaprakların birleştirilerek tamamlanması ve son aşamada aranjman hazırlanması ve maket üzerine yerleştirilmesi.
Eğitim iki günlük olup 11:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir. 
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır.  Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
 
6) Butik pastacılık: Butik pastacılıkta kullanılan özel kıvamlı kek ve pastacı kremanın hazırlanması.  Kaplanmak istenen şeker hamurunu renklendirilmesi. Kekin katlandırılması, krema sıkma teknikleriyle pastacı kremasının döşenmesi ve şeker hamuruyla kaplanması. Tasarım bölümünde ayıcık   figürü, temaya uygun süsleme ve son olarak şeker hamuru silikon kalıp ve modelleme ekipmanlarıyla süslenmesi.
Eğitim bir günlük olup 10:00-16:00 saatleri arasında düzenlenmektedir. 
 
Eğitimlerde kullanılacak malzemelerin tümü atölyemiz tarafından temin edilecek olup, sağlıklı, doğal malzemeler kullanılmaktadır.  Katılımcılar eğitim süresince yaptıkları çalışmaları eğitim sonunda evlerine götürebileceklerdir.
 

 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder